Navigatie

Levering en   Verzenden

Wat is de levertijd van mijn bestelling? 
Je bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 2 dagen verzonden, uitgezonderd zijn de op maat gemaakte bestellingen. Als het niet lukt om binnen 2 dagen te verzenden, dan houden we jou per e-mail op de hoogte. 
Op maat gemaakte bestellingen hebben een levertijd van 2-14 dagen, dit is afhankelijk van de drukte, als dit afwijkt informeren we jou per e-mail. Heb jij een product voor een bepaalde datum nodig, geef dit aan, zodat je niet teleurgesteld wordt.  
Zendingen via PostNL hebben een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen (m.u.v. maandag en feestdagen). Jippiez is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport via PostNL. 

Wat zijn de verzendkosten? 
Binnen Nederland: Voor alle bestellingen wordt een bijdrage gerekend, dit is afhankelijk van het gewicht van het product. Hieronder vind je een handig overzicht voor brievenbuspost en pakketpost. 


NL €2,50 of €3,75
 


NL €5,95
BE/DU €8,95

Bestellingen van meer dan €25,- worden gratis verstuurd. 

Buiten Nederland: Voor alle bestellingen wordt een bijdrage gerekend. Hierboven vind je al de bijdrage die gerekend wordt voor pakketpost naar het buitenland. 
Bestellingen uit België en Duitsland van meer dan €50,- worden gratis verstuurd. 

België en Duitsland hebben een gemiddelde levertijd van 2-5 werkdagen.

 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd door PostNL.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering? 
Brievenbuspost kan gewoon geleverd worden.
Als je niet thuis bent op het moment dat het pakketje afgeleverd wordt, probeert de bezorger het bij de buren te leveren, de bezorger laat dan een bericht achter in je brievenbus. 

 

© 2015 - 2017 Jippiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel