Navigatie

 

Liesbeth, dat ben ik, het gezicht achter Jippiez. Ik ben een echte dromer, ik kan uren fantaseren en dagdromen. Één van die dromen is al uitgekomen met mijn webwinkel Jippiez, hier verkoop ik unieke kinderspullen waar je blij van wordt. Waar je het jippie-gevoel van krijgt.

Naast een dromer, ben ik ook een hardwerkende ondernemende vrouw, ik ben een creatief brein die altijd nieuwe ideeën bedenkt en uitwerkt. Een roodharige spontane gek, zo kan je me ook noemen ;)

De naam Jippiez komt van de uitspraak van mijn oudste zoon. Als ik vertelde dat we naar buiten gingen, zei hij: "Jippie"! Zijn broertje houdt het liever bij "Joepie"! Maar de naam Jippiez was geboren. 
In 2014 begon ik onder de naam Lieskebethke, dat was een bijnaam van mij en ik zocht een leuke naam voor mijn facebookpagina waar ik al mijn creatieve uitspattingen kon posten. Sinds augustus 2015 is dit veranderd in de naam Jippiez, ik word nog elke dag vrolijk van het uitspreken van deze naam! 

In 2009 had ik nooit gedacht dat ik zou gaan naaien, mijn schoonmoeder wilde mij een naaimachine voor onze verloving geven, ik verklaarde haar bijna voor gek. Ik ga toch geen kleding naaien voor de eventueel toekomstige kinderen? Dus uiteindelijk kwam er geen naaimachine maar een bestekset, vele malen handiger vond ik toen. Tot ik zwanger werd van de oudste en ik geen leuke lakentjes kon vinden voor in de babykamer, ik ging overstag, kocht een naaimachine en ging op naailes. Na de lakentjes volgden nog veel meer handgemaakte artikelen, maar nooit kleding! 

Nog 10 weetjes over mij, die echt bij mij passen. 

- Ik heb een knaloranje muur in mijn kamer, ja heus waar! Als de zon op die muur schijnt, is onze woonkamer gevuld met een warme oranje gloed, daar word ik vrolijk van. 

- Mijn atelier is nooit langer dan 5 minuten opgeruimd en netjes, overal liggen stapeltjes stof met een bandje en een patroon. Daarom is mijn atelier ook altijd te klein... 

- Ik hou van puzzelen, daarom vind ik het zo leuk om de patronen uit te werken en passende maxi cosi hoezen te maken. Ik bedenk de producten vaak uit mijn eigen ervaring. Zoals de luieretui, waarom neem ik toch altijd mijn zwitsal doos mee voor de doekjes, dat kan vast makkelijker en zo was het luiertasje geboren.  

- Je kan me echt wakker maken voor... nou eigenlijk niet, ik ben nogal chagrijnig als je mij wakker maakt, sorry lieve kinderen ik hoop dat jullie mij later vergeven.

- Ik ben een Christen

- Het liefst lig ik tot 8 uur in bed

- Zwart wit past niet bij mij, ik ben een kleurrijk persoon

- Ik word vrolijk van de blijde gezichtjes van mijn jongens, hun armpjes om mijn nek, een massage van manlief, mijn atelier, mijn bedrijf en van vrolijke kleuren! 

- To do lijstjes invullen kan ik heel goed, overal tover ik lijstjes vandaan, huishoudlijstjes (brr zo'n hekel aan schoonmaken), maar mij echt aan de lijstjes houden dat lukt mij dan weer niet zo goed. Ligt dat aan mijn creatieve brein of... ? 

© 2015 - 2017 Jippiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel