Navigatie

 

Workshop

Wil jij dolgraag zelf eens achter de naaimachine kruipen, maar geen idee waar je moet beginnen? Of wil je het in een gezellig groepje doen waarbij je gezellig kletst en om hulp kunt vragen? BeginWorkshopruimte dronten flevoland workshops blokhut creatieve workshops dan met één van de workshops, hier leer je de beginselen van de naaimachine en naai jij uiteindelijk een vlaggenlijn, knuffel of labeldoekje in elkaar. 

In mijn atelier in Dronten, Flevoland, heb ik een mooie ruimte waar ik workshops aanbied. Er is ruimte voor 4 mensen die een creatieve workshop willen volgen. Naaimachines en materialen zijn allemaal aanwezig, ook voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. 

Momenteel bied ik onderstaande workshops aan: 

 Workshop naamslinger vlaggenlijn geboorteslinger slinger met naam dronten flevoland"Maak je eigen naamslinger"

Een vrolijke naamslinger, geboorteslinger of verjaardagsslinger helemaal zelf maken. Kies zelf het aantal vlaggetjes, de stofjes, de naam, de vorm van de vlaggetjes. Maak een slinger helemaal zoals jij het wilt. Deze slinger kun je maken van tafelzeil of van stof. 
Doordat er zoveel mogelijkheden zijn met het maken van een slinger, is deze workshops geschikt voor beginners en gevorderden. 
Aan het einde van de workshop krijg je de vlaggenlijn mee naar huis. 

  ± 3 uur 

  €34,50 p.p.

  Inclusief 6 vlaggen en alle benodigheden


 "Maak je eigen labeldoekje"

Een leuk kraamcadeautje of voor je eigen kleine, een zacht doekje met allerlei kleuren labeltjes eraan. Je kunt er ook een knisperdoekje van maken. Tijdens deze workshop kun je lekker samen aan de slag. 

  ± 2 uur 

  €19,50 p.p. 

  Inclusief alle benodigheden voor het maken van 1 labeldoekje


 "Maak je eigen knuffel"

Een knuffel van vilt en van stof, wat voor vorm ga jij maken? Een wolkje? Een uil? Ga lekker aan de slag en laat je creativiteit los tijdens deze workshop. 

 ± 2 uur 

 25,95 p.p

 Inclusief alle benodigdheden voor het maken van 1 knuffel


De workshops kunnen worden gepland op maandag tot zaterdag, de tijden zijn in overleg. Neem contact met mij op via de mail (info@jippiez.nl), telefoon (06 51 76 22 98) of via social media. Je kunt je aanmelden met een groepje van 3 of 4 personen. 
Ook workshops bij jou thuis zijn mogelijk (binnen een straal van 40 km) hiervoor reken ik wel een kilometervergoeding. 

© 2015 - 2017 Jippiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel