Navigatie

Wasvoorschriften

Speenkoorden
Onze speenkoorden kunnen gewassen worden op 30 graden in de wasmachine, zorg ervoor dat je deze in een waszak of een kussensloop doet, zodat de clip geen andere kledingstukken kan beschadigen. 

Bandana slabben 
Bandana slabben worden snel vies en kunnen dan ook zonder problemen gewassen worden op 30 graden in de wasmachine. Het beste is om het klittenband van de bandana slab op elkaar te doen, zodat dit niet aan andere kledingstukken blijft kleven. Strijken is geen probleem voor de bandana slabben, het handigste is om de fleece kant van de slab naar beneden te leggen. 

Colsjaaltjes
De colsjaaltjes kunnen zonder problemen in de wasmachine gestopt worden, was de colsjaaltjes op 30 graden. Ze zijn snel weer droog zodat het sjaaltje snel weer om kan. Strijken is niet nodig, maar dit kan gewoon op standje 2. 

Slingers
Onze geboorteslingers, naamslingers en letterslingers kunnen als ze vies geworden zijn prima in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. Strijken is ook geen probleem, maar doe het met beleid bij de vilten letters. 

Luiertasje
De vrolijke luiertasjes kunnen NIET in de wasmachine, je kunt de luiertasjes afnemen met een vochtige doek. 

Verschoningsma​tje
Voor het verschoningsmatje geldt hetzelfde als het luiertasje, deze kunnen NIET in de wasmachine. Je kunt het verschoningsmatje afnemen met een vochtige doek. 

Portemonnee
Onze vrolijke portemonneetjes kunnen NIET in de wasmachine, je kunt ze schoonmaken met een doekje of zelfs een beetje afspoelen. 
 

© 2015 - 2017 Jippiez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel